MariPSRantanen

Auvisen haaste

  • Vas. Timo Auvinen, Johanna Jurva, Timo Soini ja Mari Rantanen
    Vas. Timo Auvinen, Johanna Jurva, Timo Soini ja Mari Rantanen

Timo Auvinen on Vantaalainen kaupunginvaltuutettu (Ps sit.), joka on sitoutunut lahjoittamaan vähintään 20 000 euroa uuden lastensairaalan rakentamiseen. Summa kertyy hänen saamistaan kokouspalkkioista nykyiseltä neljän vuoden valtuustokaudelta (2013–2016). Aika huikea summa.

Auvinen on haastanut kaikki kansanedustajaehdokkaat mukaan lahjoittamaan 100 euroa uudelle lastensairaalalle. Olen ottanut haasteen vastaan ja toivon mahdollisimman monen lahjoittavan tuon summan.

http://www.liveaid.fi/#!story=47

http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/278368-vantaalaisvaltuutettu-haas...

Olen sitä mieltä, että tämä hanke olisi pitänyt toteuttaa verovaroilla, mutta kun virhe on tehty vuosia sitten, ei jäljelle ole jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin rahoittaa osa hankkeesta keräyksellä. Sairaat lapset ja vanhemmat eivät voi odottaa enää vuosikausia. Minä en halua, että lapsen saattohoitoa joudutaan tekemään huoneessa, joka on täynnä ihmisiä tai pahimmassa tapauksessa pesuhuoneessa. Minä en myöskään halua, että meillä kuolee lapsia leikkausjonoon sen vuoksi kun vuodeosastot ovat kiinni sisäilmaongelman vuoksi. Enkä minä halua, että syöpälapset saavat infektioita homeen vuoksi. Sairaat lapset ja vanhemmat ovat ansainneet hyvät, puhtaat ja nykyaikaiset tilat, joissa on elämä tehtävissä edes siedettäväksi muutoin kurjassa tilanteessa. Olen itsekin viettänyt lapseni kanssa Lastenklinikalla lukuisia öitä, joten tiedän millainen tilanne siellä vallitsee.

Viimeinen kampanjaviikko on hyvä aloittaa tekemällä samalla hyvää lapsille. Tsemppiä kaikille loppukiriin!

Ps. Jotta äänestäjät eivät koe tässä syrjintää, muistuttaisin Pieni Ele-keräyksestä, joka löytyy äänestyspaikoilta. Se keräys taas menee 18 vammais- ja terveysjärjetön hyväksi.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset