MariPSRantanen

Kuinka paljon on liikaa?

Jälleen kerran olemme siinä tilanteessa, että eurooppalaisille kanssasisarillemme ja veljillemme sataa surunvalitteluja. Surunvalittelut eivät tälläkään hetkellä riitä, eikä myöskään se, että pelolle ei saa antaa valtaa. Valitettavasti näyttää kuitenkin siltä, että muuhun ei sen enempää euroopan kun Suomenkaan johtajat kykene. Kirjoitin samasta asiasta heinäkuussa blogin ja mitä sen jälkeen on tapahtunut, ei mitään. Tai on, annetaan sosiaaliturvaa laittomasti maassa oleskeleville. Kuulostaapa todella järkevältä tässä maailman tilassa?

http://marirantanen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/220414-surunvalittelu-ei-riita

Facebookissa kiertää kuva ”Emergency plan” 10 askelta terroriteon osuessa eurooppalaiseen kaupunkiin.

  1. Lataa surullisia kuvia
  2. Laita facebook kuva ”Minä autan”
  3. Itke televisiossa
  4. Valaise rakennuksia
  5. Sytytä kynttilöitä
  6. Ota lisää turvapaikanhakijoita
  7. Kutsu rasisteiksi, kiihkoilijoiksi ja vihaajiksi niitä jotka haluavat lopettaa tämän menon
  8. Odota seuraava iskua
  9. Toista edelliset
  10. Älä tee mitään

Melko murheellista, mutta tunnistan toimintatavan, jolla näihin iskuihin on reagoitu.

Mieleen hiipii väkisinkin ajatus siitä, kuinka monta eurooppalaista olisi säästynyt terroriteoilta, tapoilta, murhilta, raiskauksilta ja seksuaalisilta ahdisteluilta jos hallitsemattoman salakuljetusbisneksen ja maailmanparannusmestaroinnin sijaan euroopan rajat olisivat olleet kiinni ja pakolaisleirit olisi perustettu euroopan ulkopuolella. Pakolaisleireillä kun pysynevät vain ne todellisessa hädässä olijat odottamassa parempaa huomista, taistelija palaisi taistelemaan. On aivan selvä asia, että mikäli tulijat todella pystyttäisi seulomaan, olisi terrorismin ja rikollisuuden riski pienempi. Miten voi olla poliittinen päätöksenteko niin luokattomassa tilassa, että oman maan kansalaisten henki on näin arvoton kuin nyt. Televisioruutu on taas täynnä toinen toistaan viisaampia ”asiantuntijoita” selittämässä yksinäisistä susista, syrjäytymisestä, mielenterveysongelmista(joka muuten loukkaa mielenterveysongelmista kärsiviä) ja siitä että tämäkään teko ei liity oikeastaan yhtään mihinkään. Sori nyt vaan, mutta näihin puhahilkkasatuihin ei oikein enää tahdota uskoa.

Nyt ainoa oikea tapa suojella eurooppalaisia on kerta kaikkiaan ryhtyä järeisiin toimenpiteisiin. Jos ei muuta keksitä, voi ottaa puhelun Australiaan ja kysyä miten he torjuvat laitonta maahantuloa. Rajat kiinni, tulijat takaisin sinne mantereelle mistä tulivat, pakolaisleirit pystyyn euroopan ulkopuolelle ja sisään eurooppaan pääsee vain leireiltä kun turvapaikan tarve on jo selvitetty. Laittomasti maassa olevat on poistettava maasta ja kielteisen päätöksen saaneet otettava säilöön odottamaan palautusta. Rikoksen tekeminen epää turvapaikan, terrorismiyhteydet samoin. Tuosta nyt muutama ajatus alkuun ja kyllä, näillä on kansan enemmistön tuki sillä kukaan ei voi olla niin pölhö, että suojaa vierasta, jopa taistelijaa enemmän kuin oman maan kansalaista. 

Kuinka monta uhria tarvitaan lisää ennen kuin se on liikaa? Eurooppa on sodassa. Ja tätä sotaa ei voiteta kastelukannuilla vihollista ruikkimalla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

''Kuinka paljon on liikaa?''

Mitä meinasit tehdä, että irtopisteet tulee kentältä kasaan?

Eero Mattila

Tämä on hyvä kysymys ja varmasti moni alkaa ajatuksissaan etsiä muitakin vaihtoehtoja nykymenolle.
- Perimmäinen ongelma on ihmissalakuljetus ja sen mukana kulkevat rikolliset henkilöt. Ja kun rajavalvontaa ei ole kaaos pahenee kaiken aikaa...

Persuilla oli hyvä yritys saada maahantulijoille maltillinen perustoimeentulo, mutta kuten tiedämme tämä hanke kaatui perustuslakivaliokunnassa. Sinänsä ihmeellinen asia, koska perustuslaissa ei puhuta mitään turvapaikanhakijoista, paperittomista tms. EU jäsenyyden myötä on hyväksytty muutama ihmisoikeussopimus, mutta ei niissäkään velvoiteta maksamaan samaa sosiaaliturvaa väliaikaisesti maassa oleville.
- Väite, että lakialoite olisi ollut perustuslain vastainen ei siis voi pitää paikkaansa. Laki alkaa tällaisten tulkintojen myötä olla kaiken kaikkiaan todella kaukana alkuperäisestä tarkoituksestaan. Perustuslaila perustellaan haittamaahanmuuttoa.. ja tätä tekevät poliitikot ja kun Suomessa ei poliitista vastuuta tunneta niin kärsimään joutuvat tavan kansalaiset ja veronmaksajat.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Sitä paitsi, jos perustuslaki on kehityksen esteenä, se voidaan muuttaa.
On tehty ennenkin.

Eero Mattila

Niinpä EUn liittymissopimus ja EMU-sopimus tehtiin perustuslain vastaisesti, määräenemmistösäädökset unohdettiin ja lakia muutettiin myöhemmin EUalamaiseksi ja lisäiltiin sinne näitä kuuluisia kohtia. Ennenhän valta kuului kansalle...
- Mutta eipä oikeusoppineet silloin mitään huudelleet, olivat vissiin saaneet paremmat voitelut. Summa summarum, näihin ns. asiantuntijoihin ei voi luottaa, Suomesta ei taida enää löytyä luotettavaa asiantuntijaa..

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #5

Ennen valta kuului Kekkosella ja sitten Manulla. :)

Käyttäjän JuhaniHirvonen kuva
Juhani Hirvonen

Tosiasia lienee!
Jotka siellä lähtömaassa eniten apua tarvitsisivat, eivät pääse lähtemään.
-on oltava rahaa matkaa varten.
-heitä juuri tarvittaisiin siellä kotimaassa.
-ovat koulutettuja ja nuoria "miehiä".
Toinen tapa lähteä on liittyä "terroristeihin"
-järjestöjen rahoitukseen puuttuminen; lienee keinoja!
-terroristijärjestöillä löytyy rahaa ja keinoja päästä vaikka Eurooppaan.
- tehdään iskuja
-saadaan huomiota. pidetään maailma pelon vallassa.

Keinovalikoima lienee tämä iskujen ennalta ehkäiseminen, jota on tehtykin.
En lähde neuvomaan, koska en ole asiantuntija. Tehokkaampaa toimintaa tietenkin toivoisi.
Kaukaa haettu vertaus rajojen valvonnasta.....
Lukot ovat rehellisiä varten......

Käyttäjän AarnoAlanne kuva
Aarno Alanne

Olennaista olisi ymmärtää muslimien näkökulma/maailmankatsomus. Hehän - siis miespuoliset, koska naiset (jotka eivät islamin oppien mukaan ole samanarvoisia miesten kanssa, vaan ovat alempiarvoisia - eivät voi koraanin oppien mukaan olla varmoja Allahin paratiisiin pääsystä muutoin kuin jihadissa kuolemisen kautta. Sekulaari yhteiskuntamme ei tajua tätä. Mielestäni paras tapa olisi evankelioida muslimit aitoon kristinuskoon, jossa uskomalla Jeesuksen sovituskuolemaan ja voitokkaaseen ylösnousemukseen saa lahjaksi iankaikkisen elämän täydellisessä olotilassa. Itsekin olen matkalla tuohon Rauhan Maahan...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset