100 000 maahantulijaa, kenen luvalla?

Lännen media uutisoi tänään, että Suomi varautuu 100 000 maahantulijaan, mutta lait ovat jumissa sote- ja maakuntalakipaketteissa. Uutinen on hätkähdyttävä. Missä on päätetty, että Suomeen otettaisiin 100 000 uutta tulijaa? Kuka on antanut mandaatin tällaisiin määriin?

https://www.verkkouutiset.fi/lm-suomi-varautuu-100000-maahantulijaan-lai…

Sosiaalisessa mediassa on muutaman päivän ajan pyörinyt Sisäministeriön julkaisu "Mikä on Suomen kyky vastaanottaa turvapaikanhakijoita?" Kyseinen raportti on laaja katsaus turvapaikanhakijoihin ja sisältää erilaisia tulijamääräskenaarioita. 10 000 hakijaa, jota pidetään raportissa normaalitilanteena.  100 000 tulijaa, jota pidetään "isona episodina" ja lopuksi miljoona tulijaa, jota pidetään vakavana kriisinä. Raportissa sivutaan rajojen sulkemista, mutta se ei ole ensisijainen vaihtoehto. Sen sijaan raportti esittelee, että miljoonan tulijan tilanteessa tulisi mm. ihmisten asunnot ja varastot ottaa käyttöön majoitukseen sen lisäksi, että raportti korostaa vaikkapa kotoutumista ja rasismin ehkäisyä. 

https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/80810/vo%20ky…

On hyvä muistaa myös, että euroopan komissiohan julkaisi raportin, jossa Suomen kantokyky olisi jopa yli 62 miljoonaa ihmistä. Tieto löytyy raportin sivulta 109. 

https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/e-library/docs…

Kysyn nyt vakavissani, että onko niin etteivät Suomi ja suomalaiset saa puolustautua jos ja kun mitä ilmeisimmin tänne ollaan nyt järjestämässä näin alkuun 100 000 siirtolaista muualta kuin euroopasta? Suomi ei laita näissäkään skenaarioissa rajoja kiinni vaikka voimakeinoin, vaan alkaa kotouttaa? Missä näin on päätetty ja kenen mandaatilla? Onko Suomi valtio ylipäänsä?

Onko kukaan pohtinut mitä tällaiset luvut tarkottaisivat taloudelle? Se olisi Suomen ja suomalaisten loppu. 

Haluaisin myös kysyä miksi Suomessa ei puhuta Euroopan Unionin ja Afrikan välisestä maahanmuuttosopimuksesta, joka on tarkoitus allekirjoittaa Marokossa joulukuussa? Mikä tämän sopimuksen sisältö on, kuka Suomea edustaa ja millä mandaatilla? Tästä sopimuksestahan on irtautunut vastikään mm. Unkari. Miksi kansalaisille ei kerrota, että on tarkoitus avata rajat Afrikasta Eurooppaan?

On kovin vaikeaa käsittää nyt ajatuksenjuoksua maamme johdossa. Kuka hyvänsä järkevästi ajatteleva ihminen ymmärtää, että tällaiset tulijamäärät eivät ole kenenkään etu. Ei meillä niin hölmöä porukkaa ole eduskunnassakaan ja kysymys kuuluukin, kuka ja mikä tätä kaoottista tilannetta eurooppaan rakentaa? Ja miksi? On aivan selvää, että tällaiset ajatusrakennelmat romauttaa yhteiskuntajärjestelmän ja talouden. Miksi kukaan täysijärkinen päättäjä haluaisi ajaa oman maansa ja maanosansa kaaokseen? Jo nyt järjestelmä on täysin päätön ja käytännössä sekä rikollisten salakuljettajien kuin idealistisen miljardöörin käsissä. Joku hyötyy mutta kuka?

Tämä informaatio on oikeastaan aika pelottavaa. Mitä tässä maassa ja euroopassa tapahtuu? Voisiko vaikka pääministeri Sipilä vastata kansalle, mitä meille meidän rahoillamme puuhataan? 

MariRantanen1
Perussuomalaiset Helsinki

Kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, ensihoitaja
www.marirantanen.fi
mari.rantanen@eduskunta.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu