Näpit irti!

En edes tiedä miten kuvailisin ajatuksiani viimeisen viikon raiskausuutisointien osalta. On vaikea pukea ajatuksiaan sanoiksi, niitä vihaisiakin ajatuksia joita väistämättä tulee mieleen. 10-vuotias pieni lapsi, 14-vuotias tyttö ja niin edelleen. Näiden lasten elämää on rikottu.

Ensinnäkin on todella järkyttävää, ettei Suomen valtio kykene suojelemaan lapsiaan tai naisiaan vaan Suomi holtittomalla maahanmuuttopolitiikallaan lisää naisten ja lasten turvattomuutta. Kyllä, tiedän varsin hyvin että lapsiin sekaantujia ja raiskaajia on kotoperäisessäkin porukassa, mutta miksi pitää väen vängällä lisätä sitä väkeä, jonka riski syyllistyä näihin kuvottaviin rikoksiin, on huomattavasti korkeampi kuin kantaväestöllä. Me emme tarvitse kotoperäisten brutaalien pahantekijöiden lisäksi yhtään enempää.

Missä on karkotusautomaatti tällaisten rikosten jälkeen? Kuinka helkutin tyhmä kansa ei sellaista lainsäädäntöä saa aikaiseksi. Yhdestä virheestä ulos. Exit only.

Monikulttuurisuus-soopa on syytä lopettaa. Jos me jankutamme näissä varsin epäonnistuneissa kotouttamistoimissamme vain monikulttuurin ihanuutta ja että omaa kulttuuria saa ja pitää Suomessa harjoittaa, on tulos tämä. Lapsiin ja naisiin kohdistuvia seksuaalirikoksia ja raiskauksia, lasten silpomista, kunniaväkivaltaa, lapsiavioliittoja, pakkoavioliittoja, naisten alistamista ja tasa-arvon polkemista ja niin edelleen. Tähän asiaan on tultava loppu. Kerta kaikkiaan. Mielestäni pitäisi puhua kotiuttamisesta. Jos ei kieli, suomalaiset tavat ja työ luonnistu eikä kiinnosta, ulos. Jos teet henkeen ja terveyteen kohdistuvan rikoksen, ulos.

Tämä poliittisten päättäjien keppurointi ja asian väistely tässä asiassa on saatava loppumaan. Kova ja tiukka maahanmuuttopolitiikka on kaikkien etu. Se suojelee niin lapsia, naisia kuin niitä maahanmuuttajia, jotka ovat asiallisin perustein tulleet ja tänne kotiutuneet työhön ja yrittäjiksi.

Haluaisin myös kysyä missä ovat naisjärjestöt ja lastensuojelujärjestöt? Monikulttuurisuustyössä? Hiljaisuus on korviin sattuvaa. Uskaltakaa nyt edes jotain sanoa! Te ette edes hymistele, te olette hiljaa.

Ministeri Mykkänen, jonka vastuulle sisäinen turvallisuus ja maahanmuutto kuuluvat, on tänään keskustelemassa a-studiossa äärioikeistosta. Mitäpä sanoisit Mykkänen, jos tekisit syylle jotakin, etkä vain puhu oireesta. Äärioikeistolla ei olisi mitään kasvupohjaa jos meillä hoidettaisiin asioita siten, ettei omaa kansaa kohti pyllistellä.

Mikään ei ole itsenäisessä valtiossa niin tärkeää kuin ihmisten turvallisuus, etenkin lasten turvallisuus. Me haluamme asua Suomessa, emme esimerkiksi Bagdadin tai Mogadishun kaduilla. Nyt riittää.

Näpit irti lapsistamme ja naisistamme!

Keep your filthy hands off our chidren and women!

'iibqa' 'aydik alqadhrat qubalat 'atfaluna wanasayina 

 

MariRantanen1
Perussuomalaiset Helsinki

Kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, ensihoitaja
www.marirantanen.fi
mari.rantanen@eduskunta.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu