MariPSRantanen

Näpit irti!

En edes tiedä miten kuvailisin ajatuksiani viimeisen viikon raiskausuutisointien osalta. On vaikea pukea ajatuksiaan sanoiksi, niitä vihaisiakin ajatuksia joita väistämättä tulee mieleen. 10-vuotias pieni lapsi, 14-vuotias tyttö ja niin edelleen. Näiden lasten elämää on rikottu.

Ensinnäkin on todella järkyttävää, ettei Suomen valtio kykene suojelemaan lapsiaan tai naisiaan vaan Suomi holtittomalla maahanmuuttopolitiikallaan lisää naisten ja lasten turvattomuutta. Kyllä, tiedän varsin hyvin että lapsiin sekaantujia ja raiskaajia on kotoperäisessäkin porukassa, mutta miksi pitää väen vängällä lisätä sitä väkeä, jonka riski syyllistyä näihin kuvottaviin rikoksiin, on huomattavasti korkeampi kuin kantaväestöllä. Me emme tarvitse kotoperäisten brutaalien pahantekijöiden lisäksi yhtään enempää.

Missä on karkotusautomaatti tällaisten rikosten jälkeen? Kuinka helkutin tyhmä kansa ei sellaista lainsäädäntöä saa aikaiseksi. Yhdestä virheestä ulos. Exit only.

Monikulttuurisuus-soopa on syytä lopettaa. Jos me jankutamme näissä varsin epäonnistuneissa kotouttamistoimissamme vain monikulttuurin ihanuutta ja että omaa kulttuuria saa ja pitää Suomessa harjoittaa, on tulos tämä. Lapsiin ja naisiin kohdistuvia seksuaalirikoksia ja raiskauksia, lasten silpomista, kunniaväkivaltaa, lapsiavioliittoja, pakkoavioliittoja, naisten alistamista ja tasa-arvon polkemista ja niin edelleen. Tähän asiaan on tultava loppu. Kerta kaikkiaan. Mielestäni pitäisi puhua kotiuttamisesta. Jos ei kieli, suomalaiset tavat ja työ luonnistu eikä kiinnosta, ulos. Jos teet henkeen ja terveyteen kohdistuvan rikoksen, ulos.

Tämä poliittisten päättäjien keppurointi ja asian väistely tässä asiassa on saatava loppumaan. Kova ja tiukka maahanmuuttopolitiikka on kaikkien etu. Se suojelee niin lapsia, naisia kuin niitä maahanmuuttajia, jotka ovat asiallisin perustein tulleet ja tänne kotiutuneet työhön ja yrittäjiksi.

Haluaisin myös kysyä missä ovat naisjärjestöt ja lastensuojelujärjestöt? Monikulttuurisuustyössä? Hiljaisuus on korviin sattuvaa. Uskaltakaa nyt edes jotain sanoa! Te ette edes hymistele, te olette hiljaa.

Ministeri Mykkänen, jonka vastuulle sisäinen turvallisuus ja maahanmuutto kuuluvat, on tänään keskustelemassa a-studiossa äärioikeistosta. Mitäpä sanoisit Mykkänen, jos tekisit syylle jotakin, etkä vain puhu oireesta. Äärioikeistolla ei olisi mitään kasvupohjaa jos meillä hoidettaisiin asioita siten, ettei omaa kansaa kohti pyllistellä.

Mikään ei ole itsenäisessä valtiossa niin tärkeää kuin ihmisten turvallisuus, etenkin lasten turvallisuus. Me haluamme asua Suomessa, emme esimerkiksi Bagdadin tai Mogadishun kaduilla. Nyt riittää.

Näpit irti lapsistamme ja naisistamme!

Keep your filthy hands off our chidren and women!

'iibqa' 'aydik alqadhrat qubalat 'atfaluna wanasayina 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

30Suosittele

30 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (24 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Kannatan rikollisten karkoitusta myös vahvasti.

Suurin osa mamuista ei onneksi ole rikollisia ja kunnioittavat maan lakeja.

Ilkka Huotari

Tähän on syynä Suomen maahanmuuttopolitiikka ja vastuussa ne, jotka sitä kannattavat.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Nyt kaikki meillä on unelma tyypit ja suvaitsevaisto voi miettiä .

Onko Suomen rikos historiassa koskaan tapahtunut vastaavaa jotta 8 aikuista miestä yhden 10 vuotiaan pikkutytön kimpussa ollut ??

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Ei liene vaikea arvata onko Oulu, tuo Suomen Rotherham, seuraavaksi huolissaan vihapuheesta vai lasten turvallisuudesta.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Onko mahdollista olla huolissaan molemmista?

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

Tulee mieleen Bo Derekin elokuva, "10 - nainen kuin unelma."

Varmaan näiden pedofiilien lempileffa.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

10-tyttö kuin unelma...
Nehän kävi valkkaamassa "lapsimorsia" jo vastaanottokeskuksien kautta vieraillessaan päiväkodeissa...

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

No niin. Kirjoittaja on persu. Nyt persufobiasta kärsivät äkkiä haukkumaan persuja.

Nehän on varmasti ainakin typeriä natseja kaikki

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Minne karkotetaan, jos mikään maa ei ota vastaan? Venäjältä voitaisiin tietysti ostaa työleiripalveluita, Siperiassa on tilaa...

Seili? Ivan Jefremovin utopiassa Andromedan tähtisumu kommunistisessa utopiassa psykopaateille on varattu saari, jossa he saavat vapaasti mätkiä toisiaan, vähän kuten Sartren Helvetissä (näytelmä Suljetut Ovet).

KOmmunistit eivät olleet mitään kukkahattuja!

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

>Minne karkotetaan, jos mikään maa ei ota vastaan....

ooo

Raskaan sarjan kysymys.

Käyttäjän rikukivela kuva
Riku Kivelä

Suomi voisi kantaa vastuuta seuraavat sata vuotta ottamalla vain naisia.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

>Suomi voisi kantaa vastuuta seuraavat sata vuotta ottamalla vain naisia.....

ooo

..... hyvännäköisiä, iältään esim 18- 35 :-) :-)

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Klo on jo 00.02 ja Ritala ei ole vinkumassa...
Olen "huolestunut"...

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Tällaisessa tilanteessa ajatus harhautuu pohtimaan, mitä mahtaa ajatella ne ihmiset, jotka osallistuivat "meillä on unelma"-mielenosoitukseen.

Jos jollakin on tuttava, joka siihen osallistui, kannattaa - jo ihan akateemisesta uteliaisuudesta - tiedustella tuntemuksia.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Törkeistä rikoksista tuomitut ulkomaiden kansalaiset saa tuomion kärsittyään minunlaisen suvakinkin mielestä karkottaa Suomesta. Raiskaustuomion saanutta persujen työmies Putkosta ei ikävä kyllä voinut, kun on Suomen kansalainen. Perussuomalaisissa suhtaudutaan ihan oikein tiukasti raiskausrikoksiin, siksi ihmettelen, että puoluejohdossa saa toimia raiskauksesta tuomittu.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Voi näitä tämäntyyppisiä purkautumisia. Ei voi kuin ihmetellä kuinka mutkia oiotaan jopa vanhojen rikostuomioiden suhteen. Ko. rikostuomio on annettu 1990 ja sen jälkeen vuonna 2010 on tullut herätys eli puolueen vaihtaminen demareista PS:ään. Onko vallan vaikeaa pysyä edes vähän totuudessa?

"Demarit Putkonen jätti vuonna 2010, omien sanojensa mukaan hän ei voinut hyväksyä SDP:n ajamaa ”viherhumppaa”."

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/perussuomalais...

Hän jäi eläkkeelle Metalliliitosta vuonna 2010 toimittuaan sitä ennen vähän aikaa sen projektityöntekijänä.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Matti_Putkonen

Onko kommentoijalla suurikin tarve "kivittää" vanhoista rikostuomioista muitakin henkilöitä? Tuomiokin taisi olla äänestyspäätöksellä tullut. Montako vuotta ko. henkilö olikaan demari tuonion saatuaan?

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Surpa Abdallah, vaikka Putkonen raiskasi SDP:ssä ollessaan, niin PS otti hänet johtavaan asemaan puolueessa vaikka rikoksesta yleisesti tiedettiin. Raiskausta ei siis näytetty pitävän kovin pahana syntinä?

Kun tunnut vähättelevän Putkosen rikosta, niin katsotko että nämäkin kaverit voivat sitten tuomionsa kärsittyään tulla vaikkapa Perussuomalaisten puoluevirkailijoiksi? Tikulla silmään sitä joka vanhoja muistelee, eiks niin! Kyllä jokainen saa joskus raiskata, ja tuomion kärsittyään on sitten taas kunnon kaveri, varsinkin jos on ymmärtänyt liittyä meidän porukkaan?

Itse olen sitä mieltä, että törkeisiin rikoksiin syyllistyneet ei-kansalaiset pitää tuomion kärsittyään karkottaa ilman mitään perhesyihin ym vetoamisia. Samoin törkeisiin rikoksiin syyllistyneitä Suomen kansalaisia ei saa päästää tuomion kärsittyään yhteiskunnallisesti merkittäviin tehtäviin. Muuten heikentää yleistä lainkuuliaisuutta.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah Vastaus kommenttiin #18

Entäs se demarien vastuullinen toiminta tuossa samassa asiassa? Kyllähän demarit tiesivät takuuvarmasti tuomiosta ja eivät tehneet mitään. Eikös tuolla ole kommentoijalle mitään merkitystä? Kaiken kaikkiaan rangaistus on kärsitty, niin pitääkö mielestäni sen jälkeen ryhtyä hylkimään ihmistä hamaan tappiin asti vai vain silloin, kun sattuu PS:n pariin siirtymään?

Minä en vähättele kenenkään tekemiä rikoksia, mutta en ryhdy kivittämään ketään rangaistuksen kärsittyään ja vieläpä tarkoitushakuisesti kuten Näränenkin näyttää toimivan.

Onko tiedossa ketään, joka on syyllistynyt törkeään/törkeisiin rikoksiin ja tuosta huolimatta toimivat edelleen yhteiskunnassa merkittävässä asemassa, eivätkä ole PS:läisiä vaan toisten puolueiden? Minä muuten tiedän moniakin ja paljon korkeimmassa asemassa kuin esiin nostamasi henkilö, enkä ala heitä nimittelemään rangaistuksen kärsittyään, johon Näräsen arvomaailma taas näyttää yltävän.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen Vastaus kommenttiin #20

Kaikki puolueet ja muutkin järjestöt, jotka ovat ottaneet yhteiskunnallisesti merkittäviin asemiin törkeistä rikoksista tuomittuja henkilöitä, ovat mielestäni toimineet virheellisesti. Persut eivät ole ainuita, mutta koska tämä blogikirjoitus oli Perussuomalaisen tekemä, niin tulipahan mieleen että siivoaisivat myös omankin takapihansa.

Sinun mielestäsi siis nuo kaverit voisivat mennä persujen puoluetoimistoon hommiin, kun ovat vankilatuomionsa kärsineet? Minun mielestäni taas heidät pitää karkottaa sen jälkeen maasta ilman pienintäkään lieventävää seikkaa!

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah Vastaus kommenttiin #21

Kovin olet röyhkeä esittämään kuvitteluja toisen tuntemattoman henkilön mielipiteiksi.

Sinä voit karkottaa ihan kenet haluat. Et tuohon tarvitse minun lupaani etkä suostumustani. Tee ihan kuten haluat.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen Vastaus kommenttiin #23

Kyllä noista sinun kommenteistasi selvästi ilmenee, mitä mieltä olet raiskaajien yhteiskuntakelpoisuudesta. Jokainen saa luonnollisesti olla mitä mieltä haluaa, minä olen sinun kanssasi eri mieltä.

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi

"Haluaisin myös kysyä missä ovat naisjärjestöt ja lastensuojelujärjestöt? Monikulttuurisuustyössä? Hiljaisuus on korviin sattuvaa. Uskaltakaa nyt edes jotain sanoa! Te ette edes hymistele, te olette hiljaa."

Hienosti kirjoitettu. Oulun raiskausrikosten vakavuutta on vaikea hahmottaa ensialkuun. Mittasuhteet avautuvat vasta pienen viiveen jälkeen.

Pahinta on se, että vastaavaa voi tapahtua koska tahansa tai tapahtuu juuri nyt. Avainjärjestöjen, median äänettömyys ei asiaa paranna pätkääkään. Todistaa oikeasti sen kuinka kaukana ne todellisuudesta elävät.

Ym. Marilta lainattu teksti on totisesti pohdinnan arvoinen. Ydinkysymys kaikessa yksikertaisuudessan. Miksi hiljaisuus on korvia huumaavaa?

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Mari. Olet Kiitettävän oikeassa. Tarpeellisia on vähä, tahi yksi ainoa. Täällä Suomessa ei saisi olla ketään niin suurta pakanaa, joka kätkeytyy sen "valhepeiton" alle, että sanoo "kylmäkiskoisesti", etten ole uskovainen,asia ei minuun koske. Ei edes Tasavallan Presidentti saa kätkeytyä noin. Meillä kaikilla on vakava vastuu lapsistamme ja aikuisistamme. Olkoon meillä kaikilla se mieli, joka Jeesuksella Kristuksella oli. Hän kutsui, ja haluaa tänäpäivänäkin, kutsua lapset luokseem ja Siunata heidät. Kiitos, Siunaten, Lasse Hietanen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset