MariPSRantanen

Rahat tai henki?

Päivi Räsänen valaisi tänään miksi turvapaikanhakijoiden vastaanottorahaa ei voida sitoa työ- ja opintotoimintaan osallistumiseen. Vastaanottorahaa voitaisiin jo nyt leikata enintään 20% kahdelta kuukaudelta jos turvapaikanhakija ei osallistu ilman pätevää syytä koulutukseen.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/270053-paivi-rasanen-paljasti-eduskunnassa-turvapaikanhakijoiden-sanktiota-ei-kayteta-koska

”Yksi syy, joka [valiokunnan kuulemisissa] nousi esiin, oli se, että asiakkaiden sanktioiminen nähdään turvallisuusriskinä eli pelätään, että henkilöt reagoivat turvallisuutta vaarantaen siihen, jos heiltä vähennetään vastaanottorahaa”, hän paljasti.”

Anteeksi mitä? Meillä on mahdollisuus leikata toimeentulotukea ja työttömyyspäivärahaa aktiivimallin jälkeen mikäli henkilö ei osoita aktiivisuutta. Mutta turvapaikanhakijoilta ei voi leikata, koska he voivat suuttua? Suomalaiseen on niin mukava luottaa kun se ei hermostu, näköjään mistään.

Uskomatonta touhua Hölmölässä. Olisi kait syytä olettaa vähintään se, että ihmiset tullessaan osallistuvat toimintaan ja siihen paljon puhuttuun kotouttamiseen. Jos ei osallistu, rahat pois ja jos alkaa käyttäytyä tämän vuoksi uhkaavasti, säilöön ja ulos maasta. Simple as that.

Meillä on lainsäädännössä ja toiminnassa suuria ongelmia, joissa Suomi antaa, mutta ei ota mitään. Rotia tämä maa tarvitsee enemmän kuin koskaan, nyt me olemme polvillamme. Korjataan nämäkin valuvirheet ensi vaalikaudella.

#jotainrajaa 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

18Suosittele

18 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Monikulttuurisuus on rikkautta. Ei mulla muuta. T: Aleksander Stubb

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Perussuomalaisuus on iso riski kansalliselle turvallisuudelle. Ja myös naisille joita teidån kannattajat uhkailevat.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Virpi Budd vapautui juuri äsken. Mitä kotouttamissuunnitelmia sinulla olisi?
Viedä muiden päänleikkaajien kanssa päiväkotiin?

Käyttäjän mjkrie kuva
Mika Riekki

Jos persut ajaisivat kannabiksen laillistamista, ei tätäkään kommenttia olisi nähty :D

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Podet narkofobiaa? Jos et sinä niin Mari ainakin.

Käyttäjän asco73 kuva
Asko Telinen

Mika, jos et ole Tepon puolella. olet foobikko ja trolli :) Muista se.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #9

Hahaa. Ikävä kyllä sun kommentti mun kirjoituksissa ei perustu kuin omaan mielikuvitukseesi.

Jani Kuusela

Tepon pitäisi seurata Jirin jalanjälkiä sieltä piraateista persuihin.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä
Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Persujen pitäisi kuunnella Jiri kannabiksen laillistamisesta ja muutenkin hänen mielipiteittään huumeista, kieltolaista.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Järjenvastaista toimintaa hallitukselta, tästähän laittomuus vain lisääntyy kun rosvot tietävät ettei heille voi sanktioita antaa.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Suurin uhka Suomen sisäiselle turvallisuudelle ei ole maahanmuuttajat vaan suomalaiset jotka syrjäytyvät omassa kotimaassaan, siksi toimeentulon ja työttömyyspäivärahan leikkaukset jotka ajavat kymmenetuhannet suomalaiset ahdinkoon on järjetöntä ja sama koskee maahanmuuttajia. Suomalaisia syrjäytyneitä nuoria on jo nyt enemmän kuin maahanmuuttajia ja on vain ajan kysymys koska nämä syrjäytyneet nuoret ja nuoret aikuiset alkavat jengiytyä. Ajamalla ihmiset toivottomaan tilanteeseen varmistamme samalla rikollisuuden kasvun

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Montako "grooming" porukkaa työttömät syrjäytyneet suomalaiset nuoret ovat saaneet aikaan?

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Heikkinen, sinä takerrut tähän yhteen, kuitenkin marginaaliseen ja nyt pinnalla olevaan ilmiöön. Itse taas katson Suomen mahdollista kehityssuuntaa laajemmalla perspektiivillä ja pidemmällä aikajanalla ja siinä skenaariossa syrjäytyminen on todella suuri yhteiskuntarauhaa horjuttava riski.

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner Vastaus kommenttiin #15

Syrjäytyminen on suuri riski, varsinkin nuorten miesten syrjäytyminen. Viha ja katkeruus voi nostaa mellakoita ja keskinäisiä kahakoita ryhmittymien välille. Mutta myös Euroopan päättäjien sinisilmäisyys, etten sanoisi hölmöys ja päättämättömyys on johtamassa Euroopan hiljalleen kaaokseen. On pelättävissä että äärinationalistiset puoleet valtaavat parlamentin kevään EU-vaaleissa.

Hitler nousi valtaan koska silloiset puolueet riitelivät, eivätkä kyenneet tekemään päätöksiä, jotka olisivat rauhoittaneet tilanteen ja maan kansalaiset. Olemme samantyyppisessä tilanteessa myös nyt.

Jään odottamaan että Euroopan nykyiset päättäjät ottavat vastuunsa vakavasti, jotta vältämme kaaoksen ja mahdolliset sodat.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kommentti-koti...

Käyttäjän teemukakkuri kuva
Teemu Kakkuri

Näyttöä yhdestäkään kiristämisestä ei ole, koska päivärahan leikkaamisia ei ole tehty. On vain Päivi Räsäsen sana valiokunnasta, jossa oli noussut esiin ajatus, että jos olisi, niin sitten olisi.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

On sitä tehty, ja tehdään yhä. Räsänen puhuu höpöjä. Onneksi se ei ollut sisäministerinä vuonna 2015 kun turvapaikanhakijoita tuli ovista ja ikkunoista. Orpo ei ole suurin suosikkini, mutta sentään tolkun ihminen, ja selvisi haastavasta ja yllättävästä tilanteesata hyvin. Päivi olisi hyppinyt pitkin seiniä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset