MariPSRantanen

"Todella ikävä asia taas"

Näin lausuu Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala tänään kuultuaan uusista alaikäisiin kohdistuneista raiskausepäilyistä. Laajala on omien sanojensa mukaan järkyttynyt. Siinäkö kaikki, todella ikävä tapaus taas?

Sisäministeri Kai Mykkänen on aiemmin lausunut, että Oulun tapahtumat ovat tyrmistyttävä tragedia.

Pääministeri Juha Sipilän mielestä Oulun raiskausvyyhdin lapsiuhrien määrä ei ole poikkeuksellinen, kun sen suhteuttaa kaikkiin lapsiin kohdistuviin seksuaalirikoksiin, joita maassamme tapahtuu.

Kaikki puhuvat päät toistavat, ettei saa yleistää eikä ottaa oikeutta omiin käsiin, tapahtumat ovat yksittäistapauksia, kyllä suomalaisetkin raiskaavat, ei saa vihapuhua ja että kotouttaminen on saanut liian vähän rahaa. Ilma on sakeana latteuksia, mutta ei tosiasioiden tunnustamista.

Kysyisin nyt, että milloin ryhdytään sellaisiin toimiin, joilla nämä lasten saalistamiset loppuvat? Milloin päiväkoti- ja kouluvierailut lopetetaan? Vierailut, jotka ovat omiaan aiheuttamaan suomalaisille lapsille väärää turvallisuudentunnetta? Milloin riskikäyttäytyjät ja kielteisen päätöksen saaneet sijoitetaan säilöönottoyksikköön? Milloin harkitaan säilöönottoa kaikille kunnes tulijaa on jonkin aikaa tarkkailtu? Milloin Suomi lopettaa turvallisesta maasta tulevien turvapaikanhakijoiden vastaanottamisen? Milloin tämä hulluus loppuu? Millainen maa ja sen päättäjät uhraavat omat lapsensa monikulttuurin ja harhaisen auttamisideologian alttarille?

Suomalaiset odottavat nyt kovia lainsäädännöllisiä toimia, ei pahoitteluja. Muistutan vielä, että lakeja on tehty kahdessakin viikossa kun hoitajien pakkolaki sorvattiin. Saa suorittaa.

(Ja kyllä, suomalaisetkin raiskaavat mutta heistä meillä ei ole edes teoreettisia mahdollisuuksia päästä eroon karkoittamalla. Valitettavasti.)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

"Milloin päiväkoti- ja kouluvierailut lopetetaan?"

Eikö nämä ole lopetettu jo? Onko mahdollista että nuoria aikuisia miehiä vieläkin viedään lastentarhoihin ja kouluihin? Sieltähän löytyy helposti uusia saalistettavia lapsia. Voi meidän päättäjiä, en enää tiedä mitä ajatella. Luulin että vierailut oli lopetettu aikoja sitten joukkoraiskausten johdosta?

Ps. Mielestäni nämä nuoret miehet voidaan viedä hoivakoteihin seurustelemaan vanhusten kanssa, he voivat myös viedä vanhuksia ulos ja hoitaa talonmiehen hommia ja tehdä siivoustyötä tukia vastaan.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Se on kansainvälisyyskasvatusta, että aikuisia muslimimiehiä, jotka eivät normaalisti saa edes puhutella nuorta tyttöä ilman miespuolisen sukulaisen läsnäoloa, viedään tutustumaan nuoriin tyttöihin kouluihin!

Se, miten jollakin näin mielipuolinen ajatus on putkahtanut päähän ja johtanut kaksi vuotta jatkuneeseen toimintaan, on sulaa hulluutta, eikä osoita monikulttuurisuuden tuntemusta. Näitä virailuja puolustetaan vieläkin, ei nähdä mitä kulttuurishokkia näille muslimiehillekin aiheutetaan. Vähemmästäkin seksuaalivapaudesta ovat hämillään.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Kettu johdatetaan kanatarhaan, ja se on sitten kanan syy.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Tieysti uusista tapauksista on mahdollista kuulla päivittäin, koska lapsiin kohdistuvia hyväksikäyttöjä tehdään toista tuhatta vuodessa. Niitä tapahtuu siis kolmisen kappaletta päivässä keskimäärin ja tilastollisesti arvioiden Oulun kokoisessa kaupungissa uusia tapauksia tulee silloin parisen kappaletta joka kuukausi.

Miksi juuri Ouluun pitäisi fokusoitua enemmän kuin jonnekin toisaalle? Tiedän vastauksen: jostain syystä tietyt piirit ottivat Oulun vaaliaseekseen, kun sattuivat siellä päin puuhastelemaan ja sensaatiomedian hysterisoimia kansalaisia on helppo viedä kuin litran mitalla.

Miksi et kirjoittanut blogia, jossa ihmetellään, että Helsingissä eivät viranomaiset ole ottaneeet mitään kantaa "viime päivien tapahtumiin"?

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen
    Miksi et kirjoittanut blogia, jossa ihmetellään, että Helsingissä eivät viranomaiset ole ottaneeet mitään kantaa "viime päivien tapahtumiin"?

Tässäpä hyvä kysymys, koska näitä muslimien tekemiä alaikäisten raiskauksia tapahtuu muuallakin kuin Oulussa.

Katriina Minna Koskela

(Ja kyllä, suomalaisetkin raiskaavat mutta heistä meillä ei ole edes teoreettisia mahdollisuuksia päästä eroon karkoittamalla. Valitettavasti.)
Turvapaikanhakija tuottaa turvattomuutta yhteiskuntamme, vaikka itse hakee turvaa? Miten kornia. Mutta heidät voi palauttaa!! Syy, terrorismi ja turvapaikan väärinkäyttö, Suomalaisessa on se ero, että on syntynyt Suomeen ja on karkoitettava Suomeen. Miten olen nolostunut puolestasi. Kannattaa persujenkin sitten eduskunnassa kiinnittää huomiota rikoslakiin ja siihen tarvittaviin muutoksiin.Olisit edes jättänyt ton vertauksen pois jolla suvakit minimoi turvaa hakevien rikoksia!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset