MariPSRantanen

Kiitos

Haluan esittää lämpimät kiitokseni kaikille äänestäjilleni ja tukijoilleni. Sain teiltä mandaatin toimia edustajananne seuraavat 4 vuotta. Tulen vaalimaan antamaanne luottamusta suurella sydämellä ja siten, että se mitä on puhuttu ennen vaaleja, pitää myös vaalien jälkeen. Tärkeät asiat ja tausta ei unohdu.

Kampanjan ja tämän tuloksen mahdollistivat tukitiimini, joka itseään säästämättä seisoivat rinnallani ja tekivät jalkatyötä sekä työtä sosiaalisen median puolella. Sanat eivät edes riitä kiittämään heitä jokaista yhdessä ja erikseen.

Kiitos kuuluu ystäville ja sukulaisille, jotka aina auttavat ja tukevat.

Kiitos kuuluu myös omalle työnantajalleni, joka mahdollisti vapaata kampanjaa varten.

Suurin kiitos menee kotiin rakkaalle aviomiehelle, joka on suurin demokratian puolustajani, joka mahdollisti vaalityön ylipäänsä. Hän hoiti kodin, koirat ja aika ajoin kuumeilevan lapsenkin. Peruskallioni ja turvapaikkani, minua ei olisi ilman miestäni.

Kiitos kuuluu Perussuomalaisille ehdokkaille. Vaalit ovat siitä raaka laji, että äänten laskun jälkeen peli on loppu seuraaviin vaaleihin saakka. Jokainen ehdokas tekee omaa kampanjaansa ajatuksella, että pääsee läpi. Pettymys on aina kova, kun ei pääse läpi, muistan tuon tunteen hyvin. Mutta kun harmituksesta pääsee, huomaa miten tärkeä osuus omalla työllä on puolueen vaalitulokseen. Kukaan ei pääse läpi ilman oman joukkueen ääniä. Kiitos.

Nyt vedetään henkeä pari päivää ja sitten alkaa työ teidän palveluksessanne.

Kiitos.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

17Suosittele

17 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Onnittelut Kuopiosta! Muutahan tuohon esittelyyn, että kansanedustaja, ei ehdokas.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Kiitä Halla-ahoa, ilman häntä tuoskin olisit päässyt läpi.

"Toiseksi vähiten Helsingissä läpi menneistä ehdokkaista ääniä sai Mari Rantanen (ps.), 2 909, ja kolmanneksi vähiten vihreiden Atte Harjanne, 4 791 ääntä."

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Siinä on kyllä vaikutusta niinkinpäin, että jos tri Halla-aho olisi ollut ehdokkaana Uudellamaalla (kuten jotkut muut ovat spekuloineet), meidän Mari olisi saanut enemmän ääniä kuin nyt. Tällöin kuitenkin Helsingin läpimenneiden PS-edustajien lukumäärä olisi tod. näk. vähentynyt. Jos PS Helsingin potista vähennettäisiin 19 000 ääntä, 2. PS-ehdokkaan vertailuluku olisi silti yli 14 000, millä olisi menty jatkoon. Tämä tarkoittaa sitä, että 19 000 nyt tri Halla-ahoa äänestänyttä helsinkiläistä ei pitäisi jotakuta kymmenistä PS-ehdokkaista toiseksi parhaana äänestyskohteena, mutta n. 11 000 olisi pitänyt.

Vertailuesimerkiksi Espoossa PS-tulos notkahti 2000 ääntä edellisiin eduskuntavaaleihin verrattuna, jolloin Timo Soini yksin sai 8000 ääntä Espoosta, puhumattakoon muutamasta muusta loikkarista. Tässä siis esimerkki siitä, ettei nimekkän ääniharavan poistuminen aiheuta niin isoa lovea puolueelle, kuin mitä hänen äänipottinsa on.

Pekka J Hovatov

Hyvä Mari. Hyvin organisoitu ja vedetty kampanja, jonka tulokset realisoitui positiivisesti. Jatka samaan malliin

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset