MariPSRantanen

Kaikki blogit puheenaiheesta Avustusjärjestöt

Aloitetaanko "Kids too" -kampanja? Lasten kaltoinkohtelut julki!

 

Alkaneen kommentoinnin vuoksi blogin otsikkoa muutettu. Voit kommentoida molempia asiakokonaisuuksia sekä tuoda vapaasti omia aihekokonaisuutta valoittavia omia kokemuksia ja ajatuksia blogiin:

 

1) Tuija Brax on selvittänyt sosiaali- ja terveysalan järjestöjen roolia hallituksen ehdottamassa sote- ja maakuntamallissa. Selvityksen loppuraportissa korostuu järjestöjen, maakunnan ja kunnan välisen yhteistyön merkitys.

Kerjäämisen ammattilaiset

On ankeaa aikaa. Olisi kiva päästä jonnekin aurinkoon. Pääsikö Suomen Madeiran instituuttiin töihin? Ai, semmoista ei olekaan. No, Rooma, Lontoo tai Ateena kelpaisivat….  Instituutteja näkyy olevan 16, eli niin monta kivaa työpaikkaa, mutta niihin pääsemiseksi tarvitaan varmaan jäsenkirja tai muita suhteita. Lienee tyytyminen suomalaisiin vaihtoehtoihin. Ehkä joku tutkimusasema Lapin laskettelurinteiden lähellä tai saaristossa hyvien kalavesien lähellä sopisi.  No, ei tässä mitään erityistä ole.

Avustusjärjestö, sika lampaan vaatteissa, osa 1 Irak.

Kirjoituksen motto: Minkä vuoksi eri avustusjärjestöjen intressissä on, että Irakin keskiluokka, älymystö ja poliisit makoilevat eurooppalaisten koulujen lattioilla, sen sijaan että he olisivat Irakissa jälleenrakentamassa maataan ?

Fiktiota

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä