MariPSRantanen

Kaikki blogit puheenaiheesta Kesälomat

Suomen kesäsään sopivuus lomailuun kotimaassa.

Lomakausi taitaa olla parhaimmillaan ja ihmiset lentelee hulluna etelään kärsimään kuumuudesta.

Minulla ei onneksi ole kesälomaa, niin ei tarvitse siitä kuumuudesta haikailla, minä nimittäin kärsin kuumuudesta. Minulla on pohjoismainen geenistö, saattaa olla myös neandertalilaista verenperintöä, kuten useimmissa on ja neandertarilaiset tiettävästi viihtyivät vähän viileimmissä olosuhteissa.

Maailman paras terveydenhuolto

Hus julkaisi 27.6.2018 tiedotteen, jossa kerrottiin Suomen terveydenhuollon järjestelmän olevan paras maailmassa.

http://www.hus.fi/hus-tietoa/uutishuone/Sivut/Suomen-terveydenhuoltoj%C3%A4rjestelm%C3%A4-maailman-paras-.aspx

Tiedotteessa Hus kertoo, että Suomen terveydenhuollon laatu ja tulokset ovat laajan kansainvälisen tutkimuksen mukaan maailman parhaat, mutta kustannukset vertailumaita selvästi pienemmät.

Oy Suomi Ab lomalle vasta elokuussa!

# Olemme viettäneet juhannusta. Se on upea juhla kaikkine perinteineen, olivat ilmat millaisia tahansa niin kuin tänä vuonna. Ja nyt sitten Oy Suomi Ab painuu kesälomille. Ei kyllä pitäisi vielä tässä vaiheessa. Kannattaisi odottaa elokuulle.    

   EU-maa Suomi nimittäin elää aivan väärässä aikarytmissä. Euroopassa heinäkuu on kiireinen työkuukausi, koska pyritään lomalle elokuussa. Silloin tehdään kauppoja ja sopimuksia. Kun heinäkuussa otetaan maailmalta yhteyttä Suomeen, kuullaan, että Oy Suomi Ab on lomalla heinäkuun. Kaupat jäävät syntymättä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä