MariPSRantanen

Kaikki blogit puheenaiheesta Tositelevisio-ohjelma

Kilpailutetaan perustulo, tehdään siitä spektaakkeli!

Kannatan perustulokokeilua. Tällä tarkoitan, että kannatan mitä tahansa perustulokokeilua. Uskon nimittäin siihen, että me saamme asiat etenemään tehokkaammin, jos ryhdymme työhön ja riitelemme vasta sitten kun on jotain todellisia lukuja joita tulkita.

Varmasti nahistelu tulosten oikeasta tulkinnasta tulee olemaan kiivasta, mutta ainakin meillä on kourallinen ihmisiä, joilla on kokemusta perustulolla elämisestä. Se on jo paljon enemmän kuin kaikki tähän mennessä tuotettu nojatuolifilosofia yhteensä.

Olivatko esi-isämme tappajahörhöjä?

Luen valituksia siitä, että valokuvaaja kuvaa aitoa materiaalia tyttöjen sukuelinten silpomisesta, kuulen kun valitellaan aidon väkivallan kuvaamista, jossa näytetään kun lapset altistuvat Syyriassa brutaalin väkivallan kohteeksi. Valitellaan sitä kuinka yksityiskohtaisesti kuvaillaan tyttöjen sukuelinten silpomista. Tänään luen valituksia siitä, että eläimiä tapetaan televisiossa Farmi reality-ohjelmassa. Hyvät ihmiset, laitetaanko lintukodossa laput silmille? Mennään omaan pesään, suljetaan ovet, ikkunat ja silmät. Eristetään itsemme maailmalta ja ollaan kohtaamatta totuutta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä