MariPSRantanen

Kaikki blogit puheenaiheesta Rasismi

Rasismia, maahanmuutolla vai ilman?

Liberaalit mätkivät perus-oikeistoa syytöksillä rasismista, ja perus-oikeisto mätkii liberaaleja syytöksillä rasistiksi syyttämisestä. Popcornia kuluu kotisohvalla.

Saksan malli tuntuu houkuttelevan ELY-keskuksia, ja hallitusta. Paitsi ei ehkä Vasemmistoliittoa. Uusi uljas luokkayhteiskunta, jossa olisi tyytyväisten köyhien työläisten kasti muiden alapuolella. Nykyiset köyhät kun ovat tyytymättömiä. Kiittämättömät.

Tekikö Perussuomalaisten poliitikko juuri suomalaista poliittista historiaa?

Nurmijärveläinen Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Maiju Tapiolinna ilmoitti juuri, että hän on tehnyt poliisille tutkintapyynnön Sosialidemokraattien poliitikko Husu Husseinin Twitterissä esittämästä rasismisyytöksestä perussuomalaisia sekä heidän äänestäjiään ja kannattajiaan koskien.

Kaikki ihmiset ovat rasisteja tavallaan - joka väittää toisin, valehtelee

Tuota noin,,,, puheenaihesanojen ollessa mukamas ihan eri asioita tarkoittavia, mutta eihän ne ole sitä, kun noistakin löytyy se langanpää ihan etsimättä ja liittyvät toisiinsa jossain kohtaa erittäin tiukasti?

Rasistinen puhe on kuin trimmeri

Uuden Suomen toimittaja Jenni Tamminen kirjoitti professori Martin Scheininin kommenteista kansanedustaja Juha Mäenpään eduskuntapuheesta.

"Kansanedustaja Juha Mäenpää (PS) käytti eilen eduskunnan täysistunnossa sanaa "vieraslaji" asiayhteydessä, jossa se selvästi viittasi ihmisryhmään (joko arabeihin tai islaminuskoisiin). Varapuhemies Juho Eerola (PS) ei puuttunut asiaan, vaikka PL 31 § nojalla olisi pitänyt."

Rasismin luurangot kolistelevat ulos komeroistaan

Rasismin luurangot kolistelevat ulos komeroistaan, kun Euroopan rasistiset, äärioikeistolaiset ja äärinationalistiset puolueet kokoavat voimansa yhteen ja muodostavat 73 mepin europarlamenttiryhmän jonka nimeksi tulee Identiteetti ja demokratia.

Kysymyksiä nousee mieleen.  

Ovatko eurooppalaiset todella tällaisia?

Tätäkö Eurooppa haluaa?

Tätäkö eurooppalaiset haluavat?

Haluavatko he palata menneeseen, nationalismiin, etnonationalismiin ja kansalliseen eristäytymiseen.

Vastaus kansanedustaja Peltokankaalle

Perussuomalaisten kansanedustaja Mauri Peltokangas oli pahoillaan, kun perussuomalaiset eivät päässeet hallitukseen, väitti hallituksen lupausta syrjimättömyydestä paradoksiksi, sekä antoi ymmärtää että käänteinen rasismi syrjii jotain tahoa.

Me rasismisyytöksillä alistetut

Kun vuonna 2019 seuraa suomalaista maahanmuuttokenttää, havaitsee yllätyksekseen sen, että yhä edelleen, noin 30 vuotta siitä, kun suurempi nykyajan maahanmuutto Suomeen alkoi, moni maahanmuuttajia työssään kohtaava on pelon alistama.

Tämä pelko on rasismin pelko, tai tarkemmin sanottuna se, että tämä maahanmuuttajia työssään kohtaava ihminen, usein julkisen sektorin viran- tai toimenhaltija, pelkää joutuvansa rasismisyytösten kohteeksi, mikäli hän työssään toimii niin kuin määräykset edellyttävät.

Törkeää rasismia vai onnellinen saksalainen perhe

Onko kuvassa rasismia vai onnellinen saksalainen perhe ?

Jos kuvaan liitetään perusnuorten laatima teksti "jotta Suomen tulevaisuus ei näyttäisi tältä", onko sanoma rasistinen, vai päin vastoin, antirasistinen ja arjalaisia rotuoppeja vastustava ?

Mielestäni pelkästään preusnuoria ei pidä syyttää rasismista, vaan myös EU:ta, joka alunperin otti mustan perheen, eli rodun politiikan välineeksi.

Jussi Halla-aho antaa rasismin yhä rehottaa perussuomalaisissa nuorissa

Rasistinen henki on pesiytynyt syvälle perussuomalaisten nuorisojärjestön toimintaan.

Nyt se tuli esiin PS-Nuorten tililtä lähetetyssä tviitissä, jossa järjestö kehottaa äänestämään eurovaaleissa perussuomalaisia, jotta ”Suomen tulevaisuus ei näyttäisi tältä”.

Mainittu ”tältä” viittaa Euroopan parlamentin mainokseen, jossa kaksi hymyilevää tummaihoista henkilöä esiintyy pikkuvauvan kanssa ja siinä kannustetaan äänestämään ensi sunnuntain EU-vaaleissa. Tviitti näkyy ohessa olevassa kuvassa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä