MariPSRantanen

Kaikki blogit puheenaiheesta Sukupuolikiintiö

All male construction yard

Oletteko muuten huomanneet että sukupuolten tasavertainen edustus koskee vain siistejä sisähommia, joissa vähintään kohtalaiset palkat sekä monesti erilaisia etuisuuksiakin? Sanotaan että "yhteiskunnan huippupaikat" ovat miesten, mutta jätetään sanomatta että niihin enemmistönä pyrkii miehiä. Jos valinta tehtäisiin arvalla että kumpaa sukupuolta valittavan tulee edustaa, niin vaikkapa viime presidentinvaaleissa valinta olisi osunut mieheen 75 % todennäköisyydellä.

Sensuroimaton vastine naiskiintiöiden käyttöönoton kokemuksista Norjassa

Eilen  US:n puheenvuorossa julkaistiin blogi, jossa kerrottiin Norjan liike-elämän kokemuksista sukupuolikiintiöiden käyttöönotosta. Aihe on mielenkiintoinen, mutta blogin anti jäi jossain määrin kapeaksi jättäen kertomatta paljon oleellista tietoa. Blogisti nojautui lähinnä pro graduun, jossa oli valikoidusti muutaman pörssiyhtiön kokemuksia sekä liuta muita heikkouksia. 

 

Naisista ja maanpuolustuksesta

 

 

Suomi on ostamassa Hollannista 200 miljoonalla (200 000 000) eurolla vanhoja Leopard 2A6 panssarivaunuja, joita Hollanti ei enää tarvitse. Asemyyjät osaavat ammattinsa. Varmasti.Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja, Jussi Niinistö kirjoitti hankinnasta blogin:

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä